Bebissnos och bodystep

Imorse åkte jag hem till Caroline och lilla Carl! Mycket snos och gos, sen en tur till barnens hus och stuvbutiken. C skulle ha en babysitter och jag skulle ha mer väggfärg!

Det tar sig här hemma. Ett rum är så gott som klart. Nu tar vi tag i köket!

Kl 17.45 stod det bodystep på schemat uppe i Sunne! Sååå roligt att vara tillbaka på Hälsokällan där jag instruerade! Sara och Malin körde skiten ur oss och jag fick gåshud flera gånger som vanlig!

 

Luktärtor

Jag fick en stor kruka med luktärtor av mamma för några veckor sen, nu börjar de bli lite långa och behöver något att klättra på!

Fick lite armeringsnät utav Linus lillebror, kan vara bra att ha någon gång, och titta vilken tur att jag hade det hemma!

Jag ska måla hela världen..

Först fick jag låten "jag ska måla hela världen lilla mamma" på huvudet..

Nu ångrade jag mig till "jag är en evighetsmaskin"

Det känns så iaf!

Sällskap på lur

Det är visst fler än jag som är sugen på leverpastejmacka...

.

Skafferi?

Letade fram ett gammalt skåp i Boden ute på mamma och pappas gård! Tingat! Lite vitlasering på det där och nya koppar - vips så har vi oss ett skafferi!

(jag gillar dock skåpet som det är, men tror det skär sig lite inne i köket. Vitt får det bli.. tror jag ;) )

Hall inspiration

Ursäkta röran, vi bygger om..

Ledigt under helgen, måndag jobb, sen är det äntligen 2 veckors ledigt!! Äntligen tid till att få i ordning på kaoset här hemma! Lådor som inte har blivit upppackade, kläder som inte fått någon plats, mitt upp i allt har vi börjat måla om i rummet intill köket!

Vi jobbar alltid väldigt sent plus att vi för tillfället bara har en bil (ett ganska långt tillfälle på ca 3 månader för att vi inte fått tummen ur röven att fixa den andra bilen som fortfarande står kvar vid den gamla lägenheten!) Detta gör att vi måste köra varandra till jobb och träningar. Vi är med andra ord nästan aldrig hemma! Vi kommer nästan bara hem, äter, gör i ordning nya matlådor och går och lägger oss!

Tvätthögen växer, diskberget rasar ihop ( och då har vi ändå diskmaskin).. Ni fattar! Vi behöver ledigt, tid till att vara hemma och komma i ordning!!

.

Semester

Idag firar vi in semestern med räkor! Standard varje år när Linus mamma går på semester!

.

Jordgubbsfrukost

Jordgubbar, keso och kvar. Ingen dret!

Snart kommer mamma och pappa för att hälsa på i vårt lilla hus!

.

RSS 2.0